Skip to content

Sähköauton latausasemat

Aikasi säästämiseksi koko Pohjois-Savon alueella.

Helppoutta ja turvaa sähköautoiluun

Pihaan tai autotalliin asennettu sähköauton latausasema säästää sinulta aikaa latausasemien etsimiseltä ja auton latauksen odottelulta. Kotiasema mahdollistaa sähköautoilun myös syrjemmällä seudulla, sillä voit ladata sähköautoasi turvallisesti yöllä tai muuna aikana, kun auto ei ole käytössä. Älykkäimmillä latausasemilla voit jopa ajastaa auton latauksen niille tunneille, kun sähkö on halvinta ja ne huolehtivat myös, ettei sähköverkko kuormitu liikaa autoa ladatessa.

Myymme ja asennamme sähköauton latausasemat ammattitaidolla niin yrityksille, kotitalouksille kuin taloyhtiöiden parkkipaikoillekin.

Mitä on syytä ottaa huomioon latausasemissa?

Ennen hankintaa on hyvä selvittää, onko kodin tai kiinteistön sähköverkko mitoitettu riittäväksi latausasemalle ja riittävätkö esimerkiksi sulakkeet, vai pitääkö sähköliittymää muokata. Kartoitamme mahdollisuudet latausasemille ja kerromme, mikäli muutostöitä vaaditaan.

On hyvä myös miettiä, kuinka tehokkaalle latausasemalle on tarvetta. Hybridiautoille riittää 1-vaiheinen ja pienemmän tehon latausasema, kun taas täyssähköauton lataamiseen tarvitaan 3-vaiheinen latausasema. Siksi sähköauton latausaseman hankinnassa kannattaa katsetta suunnata myös tulevaisuuteen, jotta asema palvelisi mahdollisimman pitkään.

Suositukset näiltä merkeiltä

Kauttamme myös merkkikohtaiset latausasemat!
PSST!
Muistathan, että latausaseman asennustyön saa kotitalousvähennyksiin!