Skip to content

Ilmalämpöpumput Kuopion & Pohjois-Savon seudulla

Asumismukavuuden lisäämiseksi koko Pohjois-Savon alueella.

Helpotusta helteeseen ja lämpöä ydintalveen

Ilmalämpöpumpun avulla pidät huonelämpötilasi aina haluamallasi tasolla, et kärsi enää ylenpalttisesta hikoilusta tai palelevista jaloista sekä nukut yösi rauhassa. Saat erityistä mukavuutta olemiseen, asumiseen ja työskentelyyn, vuorokauden jokaisena tuntina.

Ilmalämpöpumpulla pienennät myös ympäristövaikutustasi sekä sähkölaskuasi. Jälleenmyymme useita merkkejä, joten löydät taatusti valikoimastamme energiatehokkaimman, halvimman, hiljaisimman tai tyylikkäimmän laitteen. Autamme sinua myös valitsemaan hyötysuhteeltaan suurimman säästön ratkaisun.

Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput kaikille talotyypeille – esimerkiksi asuntoihin, mökkeihin, autotalleihin sekä liike- ja toimistotiloihin.

Kauttamme mm. seuraavat laatumerkit
Tietoa ilmalämpöpumpuista

Tiesitkö, että ilmalämpöpumput ottavat lämmittävästä sekä jäähdyttävästä energiasta 80% ilmasta ja vain 20% sähköstä?

Ilmalämpöpumppu parantaa myös sisäilman laatua suodattamalla ilmasta pölyä, mikrobeja ja bakteereja tehden näin ilmasta raikkaampaa hengittää. Se myös poistaa huoneilman kosteutta, josta on apua kesän trooppisissa öissä.

Ilmalämpöpumpun oikean tehon mitoituksella voit säästää jopa 50% lämmityssähkön kulutuksesta. Ylimitoitus taas aiheuttaa pätkäkäyntiä, joka laskee energiatehokkuutta ja lyhentää laitteiden käyttöikää.

Ilmalämpöpumppuja on myös pelkästään jäähdytykseen. Tällainen edeullisempi viilentävä ilmalämpöpumppu sopii esimerkiksi taloon, jossa maalämpö huolehtii lämmityksestä.

Ilmalämpöpumppu tulisi puhdistaa ja kotihuoltaa kerran kuussa, ja olisi syytä huollattaa ammattilaisella 2-4 vuoden välein.

Tiesitkö, että ilmalämpöpumpun asennuksia saa tehdä vain Tukesin rekisteröimä sähköurakoitsija?

Saatavilla esimerkiksi nämä mallit
Daikin stylish H ilmalämpöpumppu
Daikin Stylish N30
1950€
Daikin Perfera ilmalämpöpumppu
Daikin Perfera N30
1799€
Panasonic HZ25XKE ilmalämpöpumppu
Panasonic HZ25XKE
1850€
Panasonic-NZ25YKE
Panasonic NZ25YKE
1450€
Midea oasis plus
Midea Oasic 25 Plus
1275€
+ Ilmalämpöpumpun asennustyö alkaen 650€